CINE SUNTEM

Suntem o echipa de profesionisti, determinata si pregatita sa lucreze impreuna cu tine si pentru tine, indiferent ca iti doresti sa construiesti un site web sau sa te afirmi in mediul online, pentru cresterea sau dezvoltarea afacerii tale.

Avem o echipa tanara, cunostem bine si suntem pasionati de domeniile in care activam. Avem specializari complementare ce ne permit sa va promovam cu succes in online. Suntem un nucleu format din ingineri IT, programatori, designeri, oameni de marketing dar toti facem impreuna acelasi lucru: DEZVOLTARE WEB.

Principiile noastre au ramas de la bun inceput aceleasi:

  • corectitudine si deschidere in relatia cu clientul;
  • mobilizare maxima a competentelor pe care le detinem;
  • atentie la detalii;
  • nu stim totul, dar avem mereu câte ceva de invatat.

Cu un concept custom vei avea un produs software specific cerintelor tale si specific business-ului tau. Perfect adaptat si usor de exploatat.

Platforma a fost testata pentru un numar de 15.000 de produse, in diverse scenarii si a avut un comportament foarte bun. Testul a vizat produse cu variatii, filtre complexe, search in timp real, diverse tipuri de server gazda, server Redis de cache, file cache etc. Pe baza testelor, prezumam un comportament bun pentru un numar mult mai mare de produse.

Statisticile au aratat ca dezvoltarea unui magazin online poate imbunatatit activitatile de comert clasice ale unei firme cu peste 70%.
Asa ca trebuie avuta in vedere multitudinea de moduri in care va puteti prezenta produsele. Este importanta usurinta cu care va puteti gestiona bazele de date si stocurile, precum si confortul clientilor dumneavoastra de a comanda online produsele. Si nu in cele din urma, o reala oportunitate de a va moderniza si extinde afacerea.

DEZVOLTARE IT PENTRU AFACEREA TA

Pret comparabil cu platforme comune precum woocommerce, performante comparabile sau mult superioare platformelor consacrate!

SUPORT

Suport dedicat, in limba romana.

Mereu acolo pentru tine

Platforma a fost gandita si se dezvolta in continuare pe baza particularitatilor din Romania

Contactati-ne

SERVICII

Integrabil cu majoritatea procesatorilor de plati.

Necesita dezvoltare dedicata

Am dezvoltat sisteme API pentru procesatori de mare notorietate, precum PayPal dar si pentru procesatori din Romania precum Netopia-MobilPay, TBI Leasing;

Contactati-ne

SECURITATE

Codul nostru sursa este verificat constant impotriva breselor de securitate.

Datele voastre, in siguranta

Criptarea datelor se face folsind cele mai performante sisteme si standarde: AES-256 si AES-128. Cheile de criptare sunt unice pentru fiecare dezvoltare in parte.

Contactati-ne

SA FACEM CUNOSTINTA.

MAGDA

ERP Consultant

ALEXANDRA

Software Developer

SARA

Web Developer

COSMIN

Software Developer

BOGDAN

Web Developer

FLORIN

Director Economic